Generelle retningslinjer for konkurrencer afholdt på sociale medier

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af det pågældende sociale medie. Konkurrencen er hverken sponsoret, administreret af eller associeret med det pågældende sociale medie.

Konkurrenceafholder er: Skærbækcentret, Storegade 46-48, 6780 Skærbæk.

Ansatte samt ægtefæller, samlever eller børn til en ansat i skærbækcentret kan ikke deltage i konkurrencen.

Skærbækcentret forbeholder sig retten til, at finde en ny vinder hvis den første vinder ikke vender tilbage indenfor 24 timer efter at have fået besked om at have vundet.

Skærbækcentret forbeholder sig retten til, at til enhver tid at indstille, udsætte eller ændre en konkurrence (incl. præmier) hvis vi vurderer vi ikke kan gennemføre konkurrencen som først beskrevet.

Skærbækcentret forbeholder sig ret til, at anvende uploadede fotos i forbindelse med markedsføring samt samt offentliggøre dit navn og kontakte dig hvis du vinder en konkurrence.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at skærbækcentret gemmer dine afgivne oplysninger til brug for lodtrækningen i den pågældende konkurrence. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive solgt eller videregivet til 3. part.

For hver konkurrence vil der være forskellige perioder hvor konkurrencen afvikles. Tidsperioden vil være nævnt ud for hver konkurrence.

Vinderen findes og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato.

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder.

Vi kan kontaktes via Facebook eller email-adressen: marketing@scsk.dk