Tag på juleferie i Sønderjylland

Book din ferie i dag

Tag på et dejligt 3 dages juleophold i Jylland

Tag en 3 dages miniferie til Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø til jul.

Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø

På skærbækcentret finder du de helt perfekte faciliteter til et skønt juleophold for hele familien. Her bor du i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads til 4 voksne samt børn på hemsen. Alle feriehuse er udstyret med opvaskemaskine, køl/fryser, mikroovn, kaffemaskine samt støvsuger. Husene er helårsisolerede og udstyret med nye varmepumper. Der er digital TV i alle husene og endvidere gratis trådløs internetadgang i alle ferieboliger og i centret

Med andre ord danner feriehusene den perfekte ramme om et hyggeligt juleophold, hvor I kan nyde hinandens selskab og glæde jer over den dejlige juletid.

Book juleophold nu

En miniferie med aktiviteter og ægte julehygge

Hvis I tager et juleophold i skærbækcentret, er det nærliggende at køre en tur over grænsen for at handle ind til jul og besøg samtidig julebyen Tønder, hvor det emmer af jul i gågaden og ikke mindst i og omkring Det Gamle Apotek.

Turen kan også gå til Danmarks ældste købstad Ribe, hvor temaet ”Peters Jul” går igen i byens gamle gader med masser af aktiviteter og ægte julehygge.

I skærbækcentret er der mulighed for at nyde et par afslappede dage i hinandens selskab. I kan svømme, bowle, nyde lækkert mad og opleve udstillinger i Kunstnerhuset.

Her er der også mulighed for at købe kunst og kunsthåndværk fra de lokale kunstnere – en glimrende julegaveidé.

Vi glæder os til at byde jer velkommen! Ring og hør mere på tlf. 74 75 19 70 eller send en mail på reception@scsk.dk.

Læs mere om juleopholdet i skærbækcentret i folderen herunder:

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede