Konfirmation i skærbækcentret

Hvor langt er I med forberedelserne? Vi hjælper gerne! Hold jeres konfirmationsfest her hos os i skærbækcentret.

Konfirmationsfest med masser af sjov

Til en konfirmation i Skærbæk er der ikke nogen, der keder sig – vi har alle muligheder for aktiviteter lige her, hvor festen holdes.

Til de mindre børn har vi et indendørs legeland, der frit kan benyttes og til børn og voksne i alle aldre, er der mulighed for aktiviteter i vores haller, på bowlingbanerne eller i svømmehallen. Udenfor er der desuden en stor legeplads og en multibane.

Det betyder, at jeres konfirmationsfest ikke behøver være traditionel, hvis I gerne vil prøve noget anderledes, når spisningen er overstået.

Traditionel konfirmation

Hvis I hellere vil holde  en helt traditionel konfirmation, kan I naturligvis også dette. Det er jeres dag, så det er jer, der bestemmer. Skærbækcentret byder nemlig på festlokaler i alle størrelser, hvor vores team og blomsterdekoratør sørger for, at der er flot pyntet med de farver, konfirmanden bedst kan lide.

 

Her finder du inspiration til konfirmationsmenuen – har andre ønsker, kontakt os da venligst

 

Mad til konfirmanden

Det er en stor og vigtig dag for konfirmanden og derfor skal maden være noget, der falder i hovedpersonens smag. Køkkenchefen i skærbækcentret og hendes team skal derfor nok hjælpe jer med at finde den menu til jeres konfirmation, som konfirmanden drømmer om.

Konfirmation med overnatning

Har I gæster, der kommer langvejs fra, er der mulighed for overnatning i vores feriehuse til en speciel konfirmationspris. Dette bestilles sammen med det endelige antal gæster.

Kom forbi og besøg os – eller ring

Kontakt os på tlf. 74 75 19 70, hvis I gerne vil høre mere eller booke jeres konfirmation i Skærbæk – eller lav en aftale om en rundvisning i vores festlokaler. I er også velkomne til at sende en mail på reception@scsk.dk

Derudover må I naturligvis også blot kigge forbi, når det passer jer og indsnuse atmosfæren og se vores dejlige omgivelser.

 

Tusind tak til Skærbækcentret, som var med til at gøre vores "dobbelte runde fødselsdag" til en perfekt oplevelse for os og vores mange gæster. Suveræne hytter, festlokaler og andre faciliteter og vigtigst af alt - SUPER H...JT SERVICE NIVEAU af hele personalet ved SkærbækCentret, som helt fra start til slut fandt gode løsninger på alle vores spørgsmålLæs mere
Anya & Jens
Godt sted for hele familien inklusiv hunden
Claus
Kan absolut anbefales at tage en forlænget weekend eller mini ferie på skærbækcentret da det ligger i natur skønne omgivelser
Henriette
Her er roligt, hyggeligt og dejlige omgivelser, og vi bliver altid mødt med et dejligt smil og godt humør ved ankomsten, af jeres personale. Det er tredje gang vi er her. Vi har anbefalet det til mange som vi også ved har b...enyttet sig af det , som har de samme behov som osLæs mere
Irene
Vi havde en helt perfekt dag, og alt forløb som det skulle. Vi har ikke en finger at sætte på noget, så mange tak for god service.
Jacob, barnedåb/bryllupsfest
Super dejligt sted. Rigtigt godt for børn. Venligt personale. Vi kommer helt sikkert igen.
Lena
Dejligt sted at holde ferie
Verny

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede